Παρατηρώντας καθημερινά τους ανθρώπους, μπορούμε να αντιληφθούμε πόσες διαφορετικές εκφράσεις μπορεί να έχει το ανθρώπινο είδος. Εκφράσεις μέσα από το επάγγελμα, τις τέχνες, το ντύσιμο, το χορό, τις διαφορετικές κουζίνες, ακόμα και στις θρησκείες. Την ίδια παρατήρηση κάνω και σαν φωτογράφος γάμου.  Ο Γάμος λοιπόν θα μπορούσαμε να πούμε πως αποτελεί και αυτός μια μορφή έκφρασης του ζευγαριού. Εκτός από το τελετουργικό μέρος που στους παραδοσιακούς ελληνικούς γάμους κατά κύριο λόγο δεν διαφέρει, όλα τα υπόλοιπα μπορούν να είναι και να γίνουν διαφορετικά για κάθε ζευγάρι. Ποια είναι τα υπόλοιπα? Από τις τοποθεσίες που θα λάβουν μέρος η προετοιμασία του γαμπρού και της νύφης, μέχρι τη μουσική, το φαγητό, την αισθητική του ζευγαριού στο κουστούμι και το νυφικό, τον καλλωπισμό (μαλιά και βάψιμο) της νύφης και τις παραδώσεις των οικογενειών. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι χοροί που ανάλογα την καταγωγή, την παράδοση και τις προτιμήσεις, διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι. Έτσι λοιπόν καταλήγουμε στο να έχουμε γάμους, τις περισσότερες φορές, μοναδικούς. Γάμους που όσο μικρή και διακριτική και να είναι η διαφοροποίηση από το ένα ζευγάρι στο άλλο, παραμένουν μοναδικοί ως έκφραση των προτιμήσεων κάθε ζευγαριού.

Το Βeach party του γάμου στο Λαγονήσσι

Ένας μοναδικός γάμος ήταν αυτός του Νίκου και της Βίκυς. Στο συγκεκριμένο γάμο, όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η διαφορετικότητα δεν ήταν και τόσο διακριτική, καθώς οι νεόνυμφοι αντί για δεξίωση γάμου, προτίμησαν πραγματοποιήσουν την δεξίωση του γάμου σε παραλία. Συγκεκριμένα σε ένα μεσημεριανό γαμήλιο beach party στο οποίο, όλοι ανεξαρτήτως ηλικίας, έφτασαν με τα μαγιό τους! Η τελετή του γάμου πραγματοποιήθηκε στον Άγιο Δημήτριο Σαρωνικού στις 15:30 το μεσημέρι και αμέσως μετά την τελετή και τις οικογενειακές φωτογραφίες, κατευθυνθήκαμε στο beach bar Oasis 38 στο Λαγονήσι, όπου μας περίμενε μια υπέροχη παραλία και ένας χορταστικός μπουφές. Το ζευγάρι επιβιβάστηκε σε ένα φουσκωτό σκάφος σε κοντινή παραλία και έφτασε δια θαλάσσης στο beach party όπου οι καλεσμένοι τους επιφύλασσαν μια ιδιαίτερα θερμή υποδοχή με χορό και αφθονη σαμπάνια! Αμέσως μετά οι περισσότεροι καλεσμένοι έκαναν την πρώτη βουτιά και σειρά είχε ο μπουφές. Στις 18:00 το απόγευμα το πάρτυ ξεκίνησε σε συνδυασμό με σφηνάκια, βουτιές και ατελείωτο χορό κάτω από το απογευματινό Αττικό φως. Το καλύτερο με τους μεσημεριανούς γάμους είναι ότι το ζευγάρι και οι καλεσμένοι του, έχουν στην διάθεσή τους όλη την υπόλοιπη ημέρα να διασκεδάσουν και να χαρούν την ημέρα, σε αντίθεση με τους απογευματινούς που ο χρόνος διασκέδασης που υπολείπεται είναι περιορισμένος στις πρώτες πρωινές ώρες.

Η φωτογράφιση του γαμήλιου beach party

Φωτογραφικά είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς δίνεται η δυνατότητα στον φωτογράφο γάμου να καταγράψει ιδιαίτερες στιγμές χαράς και διασκέδασης με φυσικό φως και φυσικό φόντο, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί στις βραδυνές φωτογραφίες που το φόντο, όποιο και να είναι, είτε θάλασσα, είτε βουνό, δεν μπορεί να καταγραφεί λόγω έλλειψης φωτός. Το αποτέλεσμα όπως θα δείτε, είναι μια σειρά από φυσικές και αυθόρμητες φωτογραφίες γάμου γεμάτες χαρά και αγάπη, που λόγω του φυσικού φωτός, μεταφέρουν ακόμα περισσότερο την ένταση των συναισθημάτων. Σας ευχαριστώ για τις υπέροχες στιγμές και τις όμορφες εικόνες. Νίκος και Βίκυ τις καλύτερες ευχές για το παρτυ της ζωής σας.

beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
beach wedding party in Athens Greece
Comments
Add Your Comment

CLOSE MENU