"

Από την πρώτη στιγμή που ξεκινήσαμε να οργανώνουμε το γάμο μας γνωρίζαμε πως ο φωτογράφος του γάμου θα είναι από τα σημαντικότερα κομμάτια του Γάμου μας στην Αθήνα. Ψάχναμε να βρούμε κάποιον να εμπιστευτούμε πραγματικά για να φωτογραφίσει μια τόσο σημαντική ημέρα για εμάς. Υπάρχουν πάρα πολλοί φωτογράφοι Γάμου αλλά θέλαμε κάποιον να μας παραδώσει φωτογραφίες με τον τρόπο που θα θέλαμε να θυμώμαστε την ημέρα του γάμου μας.

Όταν σε κάλεσα, ήλπιζα να είσαι διαθέσιμος και φυσικά να γίνεις ένα κομμάτι του γάμου μας. Από την στιγμή που πρωτομίλησα στον Ανδρέα για σένα και του έδειξα την δουλειά σου, ήταν άκρως θετικός και χάρηκε στην ιδέα να συνεργαστούμε. Σε ευχαριστούμε διότι από την πρώτη στιγμή μας έκανες να αισθανθούμε μοναδικοί. Επίσης σε ευχαριστούμε για την εξαιρετική οργάνωσή σου από την αρχή μέχρι το τέλος που το θεωρώ πολύ σημαντικό για κάθε νύφη που εμπιστεύεται σε κάποιον τις φωτογραφίες του γάμου της.

Την ημέρα του γάμου κατάφερες να αποτυπώσεις τις πιο απίστευτες φωτογραφίες και στιγμές από την αρχή μέχρι και το τέλος του πάρτυ. Ήταν μια από τις ομορφότερες εμπειρίες της ζωής μας, να κρατηθούν ζωντανές για πάντα αυτές οι στιγμές. Θα ήθελα επίσης να σε ευχαριστήσω για το ότι μας παρέδωσες τις φωτογραφίες μας άμεσα! Ήταν πολύ απολαυστικό να βρισκόμαστε στο ταξίδι του μέλιτος και να βλέπουμε τις φωτογραφίες του γάμου μας! Νιώθω τόσο τυχερή που αφηγήθηκες την ιστορία του γάμου μας. Κάθε ζευγάρι που σε επιλέγει θα πρέπει να νιώθουν το ίδιο τυχεροί!”

Η φωτογράφιση του Γάμου

Ανδρέας και Κλεοπάτρα 31/08/12

Comments

Thanx for the effort, keep up the good work Great work, I am going to start a small Blog Engine course work using your site I hope you enjoy blogging with the popular BlogEngine.net.Thethoughts you express are really awesome. Hope you will right some more posts.

Your comment is awaiting moderation.
Add Your Comment

CLOSE MENU